WAT TE DOEN TEGEN CORONA / COVID-19?

Zorg dat je immuunsysteem zo sterk mogelijk is!

 

Het lijkt wel oorlog. De strijd tegen Corona neemt enorme vormen aan. Zodra je de tv aanzet of Google opent wordt je “gevoed”  (of gehersenspoeld maar daar mag je zelf een oordeel over vellen) met informatie over de hoeveelheid slachtoffers en ziekenhuisopnames als gevolg van COVID-19. Deze constante herhaling zorgt voor een diepe imprint in ons brein. Een imprint van angst en onveiligheid. Ons brein heeft daarop maar 1 reactie. Overschakelen naar de overleefmodus waarin het reptielenbrein aan de touwtjes trekt. Helaas is het reptielenbrein niet in staat om zaken helder te analyseren, te overstijgen en eens rustig na te denken over wat een goede vervolgstap is. Het reptielenbrein heeft maar 3 opties; vluchten, bevriezen of aanvallen.

Geen van deze opties gaan je in deze situatie helpen. Er is geen oorlog, het is niet onveilig en we zijn zeker geen slachtoffer. Wel bevinden we ons in een uitdagende tijd waarin we uitgenodigd worden om goed voor onszelf én de ander te zorgen. Een tijd waarin heel helder wordt hoe ongezond we de in basis zijn. Even een paar cijfers op een rijtje

Aantal chronisch zieken mensen in Nederland:  10 miljoen

Percentage mensen met overgewicht:  meer dan 50%

 

Angst is een slechte raadgever. Angst schakelt namelijk niet alleen je reptielenbrein in maar legt ook je immuunsysteem plat, ons machtigste instrument tegen COVID-19. Laat angst niet de overhand krijgen. Blijf zelf nadenken en je eigen waarheid zoeken. Je hoeft niet te wachten op een vaccin of een medicijn. Er zijn genoeg natuurlijk middelen die jou door deze tijd heen kunnen helpen. Groepsimmuniteit kun je veilig opbouwen als je immuun systeem sterk genoeg is om met het virus te dealen zonder dat er sprake van levensgevaar is en je je dus geen zorgen hoeft te maken dat je in het ziekenhuis belandt. 

Je hebt zelf veel invloed op hoe krachtig jouw immuunsysteem is. 

Hieronder een kleine en lang niet volledige opsomming van dingen die je heel gemakkelijk zelf kunt doen.

  1. Veel groene groente eten,
  2. verse knoflook en gember gebruiken
  3. Vit A, hoge dosering vit C (min 3000 mg  tot 10.000 mg per dag) met zink, vit D3, K2, Selenium, Magnesium, Omega 3, Jodium,  Ribus Nigrum (vlierbesextract) en kurkuma supplementen gebruiken. 
  4. min 1 ½ (liever 2) liter water drinken,
  5. voldoende bewegen,
  6. ontspannen / mediteren en
  7. zorgen voor een goede nachtrust.

 

Heb je al klachten? Je kunt zelf een inhalatiemix maken van essentiële oliën (T-tree, pepermunt, eucalyptus, waterstofperoxide colloïdaal zilverwater).  Om zuurstoftekort tegen te gaan zijn ademhalingsoefeningen essentieel.  

Doe je eigen research en bepaal je eigen plan.  

 

Wil je meer leren over hoe je dit precies kunt doen? Meld je aan voor onderstaand webinar op 25 januari 2022. 

In deze online training leer je hoe je leefstijl en voeding kan inzetten als  duurzame oplossing om je te beschermen tegen ziekten zoals griep en het coronavirus. Tegelijkertijd zul je merken dat de tips en adviezen je gezondheid over de hele linie aanzienlijk zullen verbeteren. Je leert hoe anti oxidanten en bouwstoffen werken in je lichaam en hoe ze ingezet kunnen worden om je weerstand te verhogen en je immuunsysteem te versterken. Aan het einde van de avond heb je concrete tips en adviezen hoe jij zelf aan de slag kunt met het versterken van jouw gezondheid. Ook is er ruim voldoende tijd om al je vragen te stellen. 

Geef jezelf gezondheid cadeau!

Datum:  25 januari 2022

Start : 20.00 uur

Locatie: online