Voeding en Gezondheid

We kunnen ons lichaam op veel manier voeden. .  Met de juiste voeding, genoeg beweging en slaap, een positieve mindset en een goede ademhaling zorg je ervoor je dat je gezond en fit blijft. Maar dat is in de praktijk soms wat minder eenvoudig.

"Voeding" wordt vaak  vervangen door "vulling" . Eten wat zo bewerkt is dat er geen bouw- en / of beschermende stoffen meer in zit. 

Beweging is vervangen door een vooral zittend bestaan

De kwaliteit van slaap holt hierdoor achteruit

Door de hoge mate van stress in onze samenleving ademen we veelal  hoog en oppervlakkig waardoor we onvoldoende zuurstof binnenkrijgen om de cellen in je lichaam te voeden

Zorgen en negativiteit zorgen voor stress in het systeem. 

 

YGP bekijkt gezondheid vanuit de pijlers uit het schema hiernaast.  Je kunt ze niet los van elkaar zien. Als je bijv gezond eet maar enorm veel stress ervaart en slecht slaapt zal je niet echt succes behalen in het herstel van je gezondheid. Als je aan de andere kunt je helemaal suf sport maar slecht eet pleeg je roofbouw op je systeem en betaal je hiervoor op lange termijn een prijs. YGP kijkt in zijn geheel naar je gezondheid en brengt deze pijlers daar waar nodig in balans.  Met deskundig advies  en coaching op maat  op gebied van voeding, ademhaling, mindset en leefstijl kan ook jij je weer gezond en vit voelen.