YGP Natuurlijk Gezond geeft regelmatig workshops over gezondheidsthema's zoals de informatie avond Hormonen in Balans en de workshop Energiek, De bijeenkomsten zijn niet alleen informatief maar geven je ook praktische tips en handvaten om zelf je gezondheid te verbeteren en je klachten te verminderen. Geef jezelf gezondheid cadeau! Kaarten kun je bestellen via de webshop.

Gezond ouder worden willen we allemaal. Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend. We worden allemaal wel ouder dan vroeger maar in veel gevallen niet gezond oud. Het percentage chronisch zieken stijgt jaarlijks. Van de 5.5 miljoen chronisch zieken zijn er ruim 3 miljoen mensen die kampen met meer dan 1 chronische ziekte.

Hormonen zijn betrokken bij alle processen in het lichaam en zijn van grote invloed op je lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid. Niet alleen chronische ziektes worden beïnvloed door je hormonen maar ook :

  • Gewrichtsklachten
  • Depressiviteit
  • Gewichtstoename en maar niet kunnen afvallen
  • Wisselende stemmingen
  • Slechte huid / cellulitis
  • Darmklachten
  • Schildklierklachten
  • Vroegtijdige veroudering

kunnen gevolgen zijn van een disbalans in je hormonen.

Met de juiste voeding, supplementen, voldoende  beweging, ontspanning en slaap heb je zelf veel invloed op je hormonen en je gezondheid.  Kom naar deze thema avond en laat je informeren over welke stappen jij kunt nemen om je gezondheid te verbeteren.

Doe jezelf gezondheid cadeau!

Kosten                                  : 25 euro p.p

Datum                                  : 8 april 2021

Tijd                                      : 19.30 – 21.30 uur

Locatie                                 : Online
Trainer                                  : Bianca Korevaar

Kies bij een bestelling voor een workshop, links op de pagina  onder bereken verzendkosten de optie gratis afhalen in Papendrecht. Na je bestelling ontvang je kort van te voren de link voor de online training

Een steeds groter aantal mensen hebben last van onverklaarbare angsten, depressie, concentratie- en leerproblemen en/of ADHD gerelateerde klachten. Veel mensen zoeken hiervoor psychische hulp of ondersteuning terwijl dit lang niet altijd de beste oplossing is.

Het brein wordt gevoed vanuit de darmen en heeft om goed te functioneren de juiste bouwstoffen en micronutriënten nodig. Als die bouwstoffen niet of onvoldoende voorradig zijn kunnen klachten ontstaan. Dit kan doordat niet de juiste voeding gegeten wordt maar ook doordat de darmen hun werk niet goed doen en zelfs beweging heeft een grote invloed op het functioneren van je brein. Genoeg beweging, de juiste voeding, soms aangevuld met supplementen kunnen deze klachten enorm verminderen en vaak duurzaam oplossen.

Wil je leren hoe? In deze online training leg ik het je allemaal uit. Hoe voeding werkt, welke bouwstoffen noodzakelijk zijn, welke voeding jij of je kind juist wel moet eten en wat ook niet en welke vitaminen als aanvulling handig kunnen zijn. Aan het einde van de avond heb je een heleboel tips om zelf aan de slag te gaan. Ook is er voldoende tijd om je vragen te stellen. 

Geef jezelf gezondheid cadeau!

Kies bij een bestelling voor een workshop, links op de pagina  onder bereken verzendkosten de optie gratis afhalen in Papendrecht. Na je bestelling ontvang je kort van te voren de link voor de online training in Zoom

 

Datum: 18 maart 2021

Tijdstip: 20.00 uur - 21.30 uur

Locatie: online