Even voorstellen.

Fijn dat u mijn website bezoekt. 

 

Mijn naam is Bianca Korevaar.  Leefstijl- en orthomoleculair voedingsadviseur, yogadocent, yogatherapeut, vitaliteitscoach, gewichtsconsulent, en Mindfulness Based Cognitieve therapeut. Ik beschik ook over het basis vakdiploma Chinese Geneeskunde en ik heb diverse aanvullende cursussen in de orthomoleculaire voedingsleer gevolgd met als specialisatie hormonale klachten.  Tevens beschik ik over kennis van de Wet Poortwachter, vitaliteitsbeleid en het begeleiden van zieke werknemers. Ik ben aangesloten bij de vereniging Arts en leefstijl


Voeding gaat niet alleen over wat je in je mond stopt. Er zijn veel manieren om je lichaam te voeden; met beweging, je gedachten, adem, slaap en ontspanning.  Al deze elementen werken met elkaar samen. Je zit lekker in je vel als hier een goede balans in zit.  Dit vormt de basis voor de integrale aanpak van mijn praktijk. 

 

Voor mij is gezondheid de grootste rijkdom die je kunt bezitten. Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Dit gaat over fysiek, spiritueel en emotioneel welzijn. Dit kun je niet los van elkaar zien. Hoofd, hart, lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Helaas is onze leefstijl hetgeen wat ons ziek maakt. We leven langer dan ooit en tegelijkertijd zijn we zieker dan ooit. Ons lichaam is niet gebouwd voor de leefstijl die wij er op na houden.  Het goede nieuws is dat de oplossing ook hier ligt. In je leefstijl! Zelf heb je enorm veel invloed op je gezondheid door de keuzes die je maakt. 

 

Wil je leren hoe?  

Ik bundel al mijn kennis in de workshops, trainingen en individuele lifestyle en voedingsadviezen. 

Kijk een rustig rond op de site en via het contactformulier ben je welkom met je vragen.

 

Geef jezelf gezondheid cadeau!