Even voorstellen.

Fijn dat u mijn website bezoekt. 

 

Mijn naam is Bianca Korevaar.  Leefstijl- en orthomoleculair voedingsadviseur, yogadocent, yogatherapeut, vitaliteitscoach, gewichtsconsulent, en Mindfulness Based Cognitieve therapeut. Ik beschik ook over het basis vakdiploma Chinese Geneeskunde en ik heb diverse aanvullende cursussen in de orthomoleculaire voedingsleer gevolgd met als specialisatie hormonale klachten. Voor de ondersteuning van het vitaliteitsbeleid van bedrijven heb ik theoretische én praktische kennis van de Wet Poortwachter, vitaliteitsbeleid en het voorkomen van uitval. Ik ben aangesloten bij de vereniging Arts en leefstijl


Voeding gaat niet alleen over wat je in je mond stopt. Er zijn veel manieren om je lichaam te voeden; met beweging, je gedachten, adem, slaap en ontspanning.  Al deze elementen werken met elkaar samen. Je zit lekker in je vel als hier een goede balans in zit.  Dit vormt de basis voor de integrale aanpak van mijn praktijk. 

 

Voor mij is gezondheid de grootste rijkdom die je kunt bezitten. Gezondheid is veel meer dan niet ziek zijn. Gezondheid gaat over fysiek, spiritueel en emotioneel welzijn. Dit kun je niet los van elkaar zien. Hoofd, hart, lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is voor mij het manco van de reguliere gezondheidszorg. Daar wordt meestal alleen gekeken naar de klacht of het symptoom waarbij het lichaam als geheel niet meegenomen wordt. Dit doet YGP anders. Ik kijk naar het geheel en zoek oplossingen in het totaalplaatje. 

In deze tijd lijken we bijna vergeten hoe we gezond kunnen blijven en is het vaak onze leefstijl die ons ziek maakt. We leven langer dan ooit en tegelijkertijd zijn we zieker dan ooit. Ons lichaam is niet gebouwd voor de leefstijl die wij er op na houden.  Het goede nieuws is dat de oplossing ook hier ligt. In je leefstijl! Zelf heb je enorm veel invloed op je gezondheid door de keuzes die je maakt. 

 

Wil je leren hoe?  

Ik bundel al mijn kennis in de workshops, trainingen en individuele leefstijl en voedingsadviezen. 

Kijk een rustig rond op de site en via het contactformulier ben je welkom met je vragen.

 

Geef jezelf gezondheid cadeau!