Even voorstellen.

Fijn dat u mijn website bezoekt. 

 

Mijn naam is Bianca Korevaar en lange tijd was ik verre van gezond. Een druk leven met een baan, 2 jonge kinderen en een sociaal leven hield ik niet vol. Ik at slecht, ik sleep slecht, was graatmager, altijd moe en mijn hele lichaam deed pijn. En ik was pas 36. Dit kon zo niet door gaan. De dag dat ik besloot om yogalessen te gaan volgen is de dag dat mijn leven, heel geleidelijk veranderde. Ik leerde weer ontspannen (ik was mij niet eens bewust van alle spanning in mijn lijf), ging weer wat beter slapen en begon een gezonde relatie met voeding. Stapje voor stapje werd ik gezonder en kreeg ik weer meer energie. Ik was (en ben nog steeds) bijzonder gefascineerd door het zelfherstellend vermogen van het lichaam. En nu vele jaren later heb ik mij in allerlei aspecten van gezondheid verdiept en mag ik mijzelf  Leefstijlcoach®,  orthomoleculair voedingsadviseur, yogadocent, yogatherapeut, vitaliteitscoach, gewichtsconsulent, en Mindfulness Based Cognitieve therapeut noemen. Ik ben gezondheid vanuit de Oosterse geneeskunst gaan bekijken en allerlei aanvullende cursussen in de orthomoleculaire voedingsleer gevolgd met als specialisatie hormonale klachten en gezond verouderen. Ik ben aangesloten bij de vereniging Arts en leefstijl en geaccrediteerd door CPION.

Voor mij is gezondheid de grootste rijkdom die je kunt bezitten. Energie hebben om het leven te kunnen leiden wat jij wilt. Gezondheid is zoveel meer dan niet ziek zijn. Gezondheid gaat over fysiek, spiritueel en emotioneel welzijn. Energie hebben om het leven te kunnen leiden wat jij graag wilt. Dit kun je niet los van elkaar zien. Hoofd, hart, lichaam en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is voor mij het manco van de reguliere gezondheidszorg. Daar wordt meestal alleen gekeken naar de klacht of het symptoom waarbij het lichaam als geheel niet meegenomen wordt. Dit doet YGP anders. Ik kijk naar het geheel en zoek oplossingen in het totaalplaatje. 

In deze tijd lijken we bijna vergeten hoe we gezond kunnen blijven en is het vaak onze leefstijl die ons ziek maakt. We leven langer dan ooit en tegelijkertijd zijn we zieker dan ooit. Ons lichaam is niet gebouwd voor de leefstijl die wij er op na houden.  Het goede nieuws is dat de oplossing ook hier ligt. In je leefstijl! Zelf heb je enorm veel invloed op je gezondheid door de keuzes die je maakt. 

Voeding gaat niet alleen over wat je in je mond stopt. Er zijn veel manieren om je lichaam te voeden; met beweging, je gedachten, adem, slaap en ontspanning.  Al deze elementen werken met elkaar samen. Je zit lekker in je vel als hier een goede balans in zit.  Dit vormt de basis voor de integrale aanpak van mijn praktijk. Hiervoor heb ik een integraal model ontworpen dat alle aspecten van gezondheid omarmt. Niet alleen jouw gezondheid maar als je goed voor jezelf zorgt zorg je ook goed voor de aarde. Deze verbinding is cruciaal. 

 

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten?

Je gezond en energiek voelen?

De stappen kunnen maken die bij jouw leven passen? 

 

Ik bundel al mijn kennis in de workshops, trainingen en individuele leefstijl en voedingsadviezen. 

Kijk een rustig rond op de site en via het contactformulier ben je welkom met je vragen.

 

Geef jezelf gezondheid cadeau!